Husbygge i New England stil



""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


lördag 31 maj 2014

Morberg & Törnqvist

Nu är inte vädret precis med oss i målningen av huset. Håller tummarna på att morgon dagen bjuder på lite bättre väder, ser ut så i alla fall. Har varit ute och duttat med annat mellan skurarna, plockat en fin bukett med liljekonvaljer, som finns på vår tomt, som doftar gott och pryder bordet inomhus.


Så till matlagning, lika bra att hålla sig inne och förbereda den goda middagen i stället. I dag ska jag test att göra Steffo Törnqvists goda rödvinssås som just nu håller på att reduceras ner, ett tips från vår säljare på Myresjöhus, Lars Johanson. Receptet finns här. Till denna goda sås blir det Per Morbergs variant av smördegsinbakad Oxfile Wellington. Receptet finns här.


Ja det är tur att det finns annat skoj att pyssla med när det regnar. Nästa vecka kan jag säga blir lite spännande för då kommer vårt soffbord York från Mio hem till oss. Skall bli så skönt att bli av med flyttkartongerna som idag utgör vårt soffbord :-)
Vi överväger just nu också om vi inte ska fortsätta på denna serien så att även skåpet på bild ska få flytta in hos oss. Ha en fin fortsättning på helgen alla fina där ute.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...