Husbygge i New England stil



""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


måndag 23 juni 2014

Furniture House

Det duggar inte tätt just nu mellan blogg inläggen. Kan bero på att man tappat sommar känslan i och med det kalla regniga vädret? Nåja, hoppas ni haft det bra i alla fall över midsommar? Vi tog pick och pack i båten och rymde ut till Runmarö några dagar. Det var då jag också insåg att jag glömt mobil laddaren hemma....det vart en mkt av stressande helg :)
 
Såg att Furniture House ska ha en jätte rea och sälja ut allt de har i butiken till mitten på juli. Detta p g a en renovering. Så ni som bor i närheten av Stockholm kan börja fynda på onsdag. Allt från 20% och upp till 40% men även säljer de ut demo möbler till 50-70% rea, så skynda fynda!





 

måndag 16 juni 2014

Ny husblogg om New England bygge

Då har jag hittat ytterligare en ny blogg om husbygge i New England stil. Christopher har dykt in här på bloggen lite då och då. I dag fick jag en länk till deras blogg som ni hittar här: http://thehouse.eemt.se/. Gå in och kika säger jag bara. Så fint hus de bygger! Vi välkomnar dem in i bygg svängen och bloggandet.

Mkt fint val av dörrar =) Bilder lånade från Christophers blogg m fru/sambo.

torsdag 12 juni 2014

Tävling tävling

Hej alla fina glada människor där ute i sommar solen :) Nu har Myresjö dragit i gång en tävling för sina husägare. Snälla gå in och rösta på oss.Vore så kul att vinna tävlingen som ger en middag med Jennie Walldén då vi är så matlagnings intresserade. Klicka här för att komma till röstningen.
https://www.facebook.com/Myresjohus/app_284685398375440

tisdag 10 juni 2014

Cerifiering i ITIL och annat

Ja nu har det varit tyst från mig ett tag. Gräsligt mkt att göra är ordet. Men här kommer en sammanfattning.
Vi har varit och hämtat soffbordet på Mio. Det blev ett bord från York serien och den passar jätte fint ihop med Howard sofforna. Det börjar likna ett vardagsrum i burspråket....


Det som saknas är lite på väggarna och en del växter men det kommer. Även en större matta har jag kommit på. Denna matta får flytta upp till allrummet på övervåningen.

Sen måste jag bara passa på att säga att dessa maffiga ljusstakar från Mio kan jag varmt rekommendera. Nu köpte jag bara en men den andre, som är ännu högre står på önskelistan till nästa besök där.
Tills vi har skåp/skänk/Tv-bänk på plats så fick lilla TV:n från sovrummet flytta ner till vardagsrummet. Detta för att snabbt lösa TV kriget här hemma. Jag är ju emot dessa prylar och sladdar i det rum som ju blir ett sällskapsrum. Då kom mannen på att den kunde få bo bakom gardinerna.
 
Tada.... Inte helt tokigt. Bättre än uppställd på en stol. Här ska kaninen ta plats till hösten och då flyttar vi allt till den "rätta" väggen. Kanske den går att gömma i ett York skåp?
 


Förra veckan i övrigt var lite hektisk kan jag säga. Började med en ITIL kurs i måndags och gjorde certifieringen på onsdags eftermiddag. Vilken korvstoppning på IT engelska! Men det gick bra och jag fick mitt cert idag :-).
 
Sen har resten av tiden gått åt till hus målning. Vi är uppe i 60 liter färg nu så ca 1 hink to go innan vi är klara. Självklart kan vi inte måla i gassande solsken och då passar vi på att göra små avstickare med barnen :-)
Emelie, nu var vi inte så långt i från er :o)
 
För övrigt är det en vecka med skolavslutningar och dagis avslutningar. Gissar att ni också har en del sådant i veckan?
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...